Evidence Storage for Sandy Police Department

 

June 21, 2019

Relocating to a new facility left the Sandy Police Department of Sandy, OR, in need of a more consolidated and better-organized storage system in two different areas in their building.

Their needs were specific: get the most storage out of the space allotted and do it within their budget.

THE SOLUTION

The solution was to install two MobileTrak®5 Systems equipped with 4Post™ shelving in both the records area and evidence storage.

These new systems provided more than adequate storage, security, and organization that had previously been missing from these storage areas.

Ultimately, the Sandy Police Department was able to maximize their storage capacity in the areas allotted with plenty of excess capacity for years to come.

Click below to see all posts related to that topic

SHARE THIS

Evidence-Storage-Sandy-Police-Department

Talk to an expert.

RELATED POSTS

High-Density: Healthcare

Datum Storage Solutions provides quality, durable storage solutions to assist healthcare employees improve patient care by maximizing storage capacity and creating safe, efficient workspaces. Datum’s products are designed to meet the specific demands of healthcare facilities and offer the flexibility necessary to evolve and grow with storage needs, thus saving the time, money, and space…

Read more

High-Density: Cold Storage

Cold Storage is expensive. According to CBRE, construction costs per sq. ft. for a temperature-controlled facility can be as much as triple the cost of constructing a traditional warehouse, and cold storage warehouses have one of the highest electric energy usage volumes in the commercial building sector. Therefore, maximizing your space and decreasing energy inefficiencies…

Read more

Medical Record Storage

The Women & Infants Hospital in Providence, Rhode Island, had plans to relocate to a larger modern building. The hospital’s extensive patient records were being stored in an older high-density mobile shelving system, but the moving shelves were too high for the low ceilings of the new space and didn’t fit the fresh contemporary aesthetic…

Read more